© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

Kunststof Hout Aluminium

Machines voor de bewerking van:


Hout-Verbinding-Look (HVL)

Het kozijn ziet eruit als hout maar het is van kunststof!

HVL Hoek.jpg

Hiernaast ziet een foto van een stompgelaste verbinding ''Hout-Verbinding-Look'' afgekort HVL. Wij kunnen inmiddels de bewerkingmachines t.b.v. HVL leveren voor diverse profiellijstsystemen.

De HVL hoek is volledig gelast behalve het gedeelt aan de buitenzijde zodat het op een houtverbinding lijkt.

De bewerkingen die voor HVL nodig zijn kunnen eenvoudig worden uitgevoerd op de door Kruba ontwikkelde machines.                                                                                                                                                          HVL

Film Clapper.jpg

LEVERINGSOVERZICHT HVL MACHINES


KRUBA AKF-6/250 HVL - KOPSFREESMACHINE
Freesmachine met een speciale uithoek-freesgarnituur.

KRUBA AKF-6/300 HVL - KOPSFREESMACHINE
Met meerdere freesschijven voor gelijktijdige bewerking 2 profielen.

KRUBA AS-P 550 HVL - UITHOEKZAAGMACHINE
Uithoekzaagmachine voor gelijktijdige bewerking 2 profielen.

KRUBA 6024-HVL - CNC BEWERKINGSCENTRUM
Volledig automatisch profiel-bewerkingscentrum, max. 8 profielen tegelijk.

KRUBA 6024/2-HVL - CNC BEWERKINGSCENTRUM
Volledig automatisch profiel-bewerkingscentrum, max. 4 profielen tegelijk.

URBAN AKS-3950 HVL - 2-KOPS-LASMACHINE
2-Kops-Lasmachine voor het lassen van de HVL verbinding.

URBAN AKS-6610 30/45 HVL - HORIZONTALE 4-PUNTS-LASMACHINE
4-Punts-Lasmachine, last een raam of kozijn in één cyclus.

Kruba AKF 6-250-HVL.jpg

KRUBA AKF-6/250 HVL
KOPSFREESMACHINE

De Kruba AKF-6/250 HVL is uitgevoerd met een freesaggregaat voor de kopse bewerking voor de uitsparing van de 90° gezaagde profielen. Met een speciale freesgarnituur kunnen deze profielen worden gefreesd voor de HVL lasverbinding

Deze uitvoering wordt standaard geleverd met een handbediende freesbeweging, een pneumatische hoogteverstelling voor de verschillende profielhoogtes en een pneumatische spaninrichting. Verder kan de AKF-6/250 HVL worden uitgevoerd met een automatische freesbeweging.

Meer informatie over de AKF-6/250 HVL


Film Clapper.jpgKruba AKF 6-300-HVL.jpg

KRUBA AKF-6/300 HVL
KOPSFREESMACHINE

De Kruba AKF-6/300 HVL is uitgevoerd met een freesaggregaat met vier verschillende freesschijven voor de bewerking van 90°- en 45°- gezaagde profielen.

Deze uitvoering heeft een automatische freesbeweging, een pneumatische hoogteverstelling voor de verschillende freesschijven en een dubbele spaninrichting, zodat twee profielen gelijtijdig kunnen worden bewerkt. Ook is de diepte-aanslag leverbaar met een automatische positionering middels de elektronische besturing.

Meer informatie over de AKF-6/300 HVL


Film Clapper.jpg
Kruba AS-P 550.jpg

KRUBA AS-P 550 HVL
UITHOEKZAAGMACHINE

De Kruba AS-P-550 HVL is uitgevoerd met twee zaagaggregaten, waarmee twee 90°- gezaagde profielen gelijktijdig kunnen worden uitgezaagd voor de 45°- lasverbinding.

De AS-P-550 HVL wordt standaard geleverd met een volledig automatische zaagbeweging, een dubbele spaninrichting (horizontaal en verticaal) en een veiligheidscabine die is voorzien van geluidsdempingmateriaal.

                                                       Meer informatie over AS-P-550 HVL
Kruba 6024 HVL.png

KRUBA 6024 HVL
HVL-CNC BEWERKINGSCENTRUM

De Kruba 6024-HVL is een zeer robuuste CNC machine voor de volledig automatische bewerking van zowel de 90°- als de 45°- gezaagde profielen. Gelijktijdig bewerken van 8 profielen.

Het universeel freesaggregaat is uitgevoerd met een automatisch gereedschapswisselmagazijn met 10 aflegplaatsen, dat gemonteerd is aan het beweegbare portaal. Hiermee kunnen alle bewerkingen voor de HVL-verbinding automatisch worden uitgevoerd, maar is het ook mogelijk de tussenstijlen te frezen voor de contramalverbinding.

                                                       Meer informatie over de 6024-HVL


SPRING HVL2 10+4 .jpg

KRUBA 6024/2 HVL
HVL CNC bewerkingsmachine

De Kruba 6024/2-HVL is een zeer robuuste CNC machine voor de volledig automatische bewerking van zowel de 90°- als de 45°- gezaagde profielen. Gelijktijdig bewerken van 4 profielen.

Het universeel freesaggregaat is uitgevoerd met een automatisch gereedschapswisselmagazijn met 10 aflegplaatsen, dat gemonteerd is aan het beweegbare portaal. Hiermee kunnen alle bewerkingen voor de HVL-verbinding automatisch worden uitgevoerd, maar is het ook mogelijk de tussenstijlen te frezen voor de contramalverbinding.Film Clapper.jpgUrban AKS 3950.jpg

URBAN AKS-3950 HVL
2-KOPS-LASMACHINE

De Urban AKS-3950 HVL is uitgevoerd met twee stuks hoeklasaggregaten, inclusief lasrupsbegrenzing, onder en boven. Deze machine heeft standaard een automatische aggregaattoeloop bij het rechter aggregaat en beschikt ook over een automatische lascontrole.

Tevens is de AKS-3950 HVL mechanisch en elektronisch gemodificieerd, zodat de bewerkte profielen met een HVL-verbinding volledig automatisch kunnen worden gelast.

Meer informatie over de AKS-3950 HVLUrban AKS 6400(1).png

URBAN AKS-6410 EN 6610 HVL
4-PUNTS-LASMACHINES

De Urban AKS-6410 en 6610 HVL zijn horizontale 4-Punts-Lasmachines met vier hoeklasaggregaten en een lasrupsbegrenzing tot 0,2 mm. De machines beschikken over een automatische temperatuurregeling-controle, een automatische aggregaatinstelling en een automatische lascontrole.

De Urban 4-Punts-Lasmachines zijn leverbaar in diverse afmetingen en hebben een snelwisselsysteem voor de buitenbegrenzingslijsten. De ± lengtetoleranties worden gecompenseerd. Verder is er een gebruiksvriendelijke PC-besturing (op basis van Windows) voor de manuele of online invoer van opdrachten.

                                                                                   Meer informatie over de AKS-6410 en 6610 HVL


Print deze pagina
Kruba b.v. info@kruba.nl
Tolweg 9 T: 31 (0)35 54 33 555
3741 LM Baarn