© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

Kunststof Hout Aluminium

Machines voor de bewerking van:


Speciaal machines

Op basis van uw wensen ontwikkelen en fabriceren wij speciaal machines onder onze eigen merknaam Kruba. Dit gebeurt in samenspraak met u als klant en onze constructeurs. Hierdoor kunt u gericht investeren in een machine die specifiek is toegesneden op uw huidige of toekomstige productiebehoefte.Hieronder ziet u een selectie uit de reeds geleverde speciaal machines door Kruba.


Kruba 2400Aluminium.jpg

KRUBA 2400 ALUMINIUM
CNC Frees-Boorautomaat

De Kruba 2400 is een machine voor het volautomatisch uitfrezen en boren van diverse bewerkingen in aluminium profielen. De bewerkingen worden uitgevoerd in losse onderdelen.


Kruba-6000.jpg

KRUBA 6000
CNC Beslag-infreesautomaat type 6000

De Kruba 6000 is een machine speciaal ontwikkeld voor de timmerindustrie en, afhankelijk van de uitvoering, geschikt voor o.a. het infrezen/boren van: Scharnieren, sluitplaat, sluitkommen en draai-kiep beslag en


Kruba-2400-Deuren.jpg

KRUBA 2400 DEUREN
CNC gestuurde Frees-Boorautomaat voor deuren

Machine voor het volautomatisch uitfrezen van enkele slotkasten en/of complete meerpuntsluitingen. Bewerking in losse stijlen of gemonteerde deuren. Afhankelijk van de uitvoering voor de bewerking van o.a. slotkasten, kruk-/cilindergaten en patentbout gaten. Tevens kunnen scharnieren gefreesd worden mits deze naar de bovenzijde uitlopen.


Kruba-2400-Ramen.jpg

KRUBA 2400 RAMEN
CNC gestuurde Frees-Boorautomaat voor ramen

Machine voor het volautomatisch uitfrezen van enkele slotkasten en/of complete meerpuntsluitingen. Bewerking in losse stijlen of gemonteerde deuren. Afhankelijk van de uitvoering voor de bewerking van o.a. slotkasten, kruk-/cilindergaten, patentboutgaten, voorboren van de schroefgaten t.b.v. voorplaat.


Voor een compleet overzicht van de geleverde speciaal machines door Kruba, kunt u kijken bij de aluminium en hout machines onder het kopje ''Speciaal machines''


Print deze pagina
Kruba b.v. info@kruba.nl
Tolweg 9 T: 31 (0)35 54 33 555
3741 LM Baarn